Vesi­katot ja katto­remontit

Toteutamme konesaumakatot peltisepäntyönä ammattitaidolla: rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa. Osana katon uusimista hoidamme tarvittaessa niin ikään pohjatyöt, kuten kattojen korotukset ja räystäiden jatkot, sillä käytettävissämme on kirvesmiehiä. Kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, tikkaat ja kulkusillat asennamme asiakkaan niin halutessa myös osana remonttia. Meiltä saat siis koko katon helposti.

Uudis- ja saneerausrakentamisen lisäksi etsimme aktiivisesti erityisesti historiallisia ja vaativia kohteita, joissa pääsemme näyttämään taitomme esimerkiksi kuparin kanssa käsin työskennellen. Olemmekin osallistuneet restaurointiin myös Museoviraston valvomissa kohteissa, kuten kirkoissa. Meille teknisen laadun rinnalla yhtä tärkeää on se, että työ on visuaalisesti korkealuokkaista.

Julki­sivupelli­tykset

Julkisivupellitykset piristävät niin uuden kuin saneerattavankin kiinteistön ilmettä ja viimeistelevät rakennuksen. Meiltä saat peltiverhoukset rakennusliikkeiden ja ammattirakentajien tarpeisiin käsittäen sekä peltikasetit, profiilipellit, aaltopellit että erilaiset reikälevyt. Ne voidaan toteuttaa rauhallisen yksivärisinä tai värikkäitä yksityiskohtia tarjoavina katseenvangitsijoina. Kestävä peltipinta sopii erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Se on helppohoitoisuutensa ansiosta näppärä vaihtoehto aina asuinrakennuksista toimistorakennuksiin, teollisuusrakennuksiin, varastoihin ja halleihin.

Kauttamme voit tilata sekä valmiit kasettimallit että tilauksesta valmistettavat erikoistuotteet, jolloin mitoitamme pääkoon ja tarvittavat sovitepalat.

Rakennus­peltityöt

Toteutamme peltisepäntyönä monipuoliset rakennuspeltityöt sekä uusiin että remontoitaviin kohteisiin. Saat meiltä mm. rakennuspeltilistat, katteiden reunuslistat, päätypellit, harjapellit, listaprofiilit, ikkunapellit, vesipellit, tippapellit, ovipellit ja kynnyslistat peltisepäntyönä – laadukkaasti ja tarkasti.

Voimme toimittaa tuotteet työmaalle joustavasti sopivassa vaiheessa projektia tai vastata myös niiden asentamisesta kohteessa.

 

 

Piipunpellit

Piipun ympärille tulevat pellit ja hattu suojaavat ja säästävät piippuasi sateilta ja tuulilta. Piipunpelti muodostaa myös liitoksen katon ja piipun juureen, jolloin kosteuden pääsyä rakenteisiin voidaan ehkäistä. Piipunhatut puolestaan estävät veden ja lumen pääsyä piippuun, mikä pidentää piipun käyttöikää. Piipunhattu on toki myös näyttävä lisä piippuun kuin piippuun!

Useat valmistamamme piipunpellit ja piipunhatut matkaavat yksityisille henkilöille, mutta toteutamme piipunpellityksiä myös mm. saneerauskohteissa. Toteutamme laadukkaat piipunpellit eri materiaaleista. Meiltä luonnistuvat myös haastavat piipunpellitykset esimerkiksi kuparista ja messingistä silloin, kun kyseessä on vähän erityislaatuisempi katto. Koska pellit valmistetaan ja asennetaan käsityönä, voidaan ne mallata paikalla juuri sopiviksi.

Muut raken­tami­seen liittyvät ohutpellit

Saat meiltä peltisepäntyönä erityispeltityöt, kuten uunin ja tulisijojen etupellit. Tulisijan edustan pelti suojaa lattiaa lentäviltä kipinöitä. Kipinäpelti voidaan tehdä omien mittojen ja mieltymysten mukaan esimerkiksi kuparista tai messingistä.

Palveluvalikoimamme kattaa myös esimerkiksi huuvat, keittiön pellit sekä muut ohutpeltityöt yrityksille ja yksityisille.

Toteutamme niin ikään mm. muunnoskappaleet, kanttikanavat sekä sovite- ja erikoisosat LVI-liikkeille.

Tarkastukset ja arvioinnit

Suoritamme kattojen tarkastukset ja arvioinnit sekä annamme pyynnöstä hoito- ja korjaussuosituksia taloyhtiöille. Jaamme tietoa katon ylläpidosta tarjoamalla asiakkaillemme katon hoito-ohjeita, jotka edistävät katon pitkää käyttöikää.

Meiltä saat myös viralliset kattoturvan tarkastukset koulutetun tarkastajan suorittamina. Turvallinen katto on edellytys mm. nuohouksen suorittamiselle katolta käsin – lumenpudottamista unohtamatta. Lumiesteet, kattopollarit, turvakiskot ja turvavaijerit tarkastetaan vuosittain valmistajan ohjeiden mukaan. Myös kattosilloille, -tikkaille ja -portaille, suositellaan tehtäväksi vuosittainen kirjallinen tarkastus, mikäli niitä käytetään turvaköysien kiinnityspisteinä.