Peltikarhut muuttaa

Olemme muuttaneet Ouluun, parempien kulkuyhteyksien äärelle.
Uusi osoitteemme on Hautakorventie 9, 90620 Oulu.

RRP-Rakentajat Oy on nyt Peltikarhut Oy

Olemme käyttäneet Peltikarhut-aputoiminimeä markkinoinnissa jo parin vuoden ajan, ja nyt on aika ottaa se käyttöön myös virallisesti. RRP-Rakentajat osakeyhtiön nimenä poistuu käytöstä, ja yritys on 16.8.2021 lähtien nimeltään Peltikarhut Oy. Myös yrityksen omistussuhteissa on tapahtunut muutoksia, ja yrityksen ainoa omistaja on nyt Aki Isoaho, mutta Heikki Inkala jatkaa edelleenkin Peltikarhujen palveluksessa.

Peltikarhut Oy haluaa kunnioittaa edelleenkin perinteistä ja laadusta tinkimätöntä peltisepän työtä. Se ohjaa kaikkea tekemistämme, ja siitä olemme myös ylpeitä. Mutta ilman hyviä yhteistyökumppaneita ja asiakkaita se ei ole mahdollista – kiitos siitä Teille!

Peltikarhut on Suomen Pelti­seppä­yrit­täjät ry:n jäsen

Olemme liittyneet Suomen Peltiseppäyrittäjät ry:n eli SPYRY:n jäseneksi.

Suomen Peltiseppäyrittäjät ry on valtakunnallinen rakennuspeltiseppäalalla toimivien yritysten yhdistys. Se edistää jäsentensä etuja ja vahvistaa jäsenten välistä yhteistyötä. Yhdistys vaikuttaa myös toimialan asemaan yhteiskunnassamme ja tekee ahkerasti töitä toimialan kehityksen eteen. Sen jäsenyritykset koostuvat pienistä ja keskisuurista yrittäjävetoisista katto- ja julkisivuasennusliikkeistä. Yhteensä jäseniä on jo yli 100 ympäri Suomen.

Yhdistykseen pääset tutustumaan sen verkkosivuilla osoitteessa: https://spyry.fi/